Erdoan dhe Cipras bisedojnë në telefon për Qipron

ID:17514
Published 11 Janar 2017


Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) ka realizuar një bisedë telefonike me Kryeministrin e Greqisë, Aleksis Cipras.

Biseda është zhvilluar mbrëmjen e të hënës dhe Presidenti Erdoan dhe Cipas kanë shkëmbyer mendime në lidhje me çështjen e Qipros.

Erdoan dhe Cipras vunë theksin në rëndësinë që ka për të marrë një rezultat pozitiv nga bisedimet e Gjenevës mbajtja e një qëndrimi konstruktiv nga të gjitha palët./ trt


 
 

Share on Facebook Share on Twitter