Parlamenti i Venezuelës voton pro shkarkimit të Maduros

ID:17530
Published 11 Janar 2017


Parlamenti i Venezuelës në të cilin sundon shumica opozitare, ka votuar pro shkarkimit të presidentit të këtij vendi Nikolas Maduro dhe ka kërkuar organizimin e zgjedhjeve të parakohshme presidenciale.

Agjencia e lajmeve Reuters njoftoi se deputetët e Parlamentit të Venezuelës ka akuzuar Nikolas Maduro për neglizhencë në kryerjen e detyrave të tij si president i këtij vendi dhe e ka bërë përgjegjës atë për gjendjen e rrezikshme të këtij vendi.


 
 

Share on Facebook Share on Twitter